Service & Garantie

 

Service

Wij werken constant aan nieuwe productverbeteringen en uitbreidingen in functionaliteit en dagelijks gebruik van de software. Het geheel komt tot stand op basis van de vrijwillige bijdrage van een groot aantal personen. De eenmalige vergoeding die u betaald biedt een kleine bijdrage in de vaste kosten die we moeten maken. Ons doel is voor zoveel mogelijk mensen me een beperking toegang te geven tot de mogelijkheden die PictWord daarbij biedt. Wij vragen uw begrip als we misschien net even niet bereikbaar zijn of dat er in het begin er wat aanpassingen noodzakelijk blijken te zijn.

Garantie

PictoWord is tot stand gekomen om te voldoen aan de wens om op een eenvoudige manier picto´s te kunnen maken. Het is belangrijk dat je goed de systeemeisen er op naleest en controleert of je computersysteem hier aan voldoet. Dan zal alles naar tevredenheid moeten werken.
Wij kunnen echter geen garanties geven. De verschillen in computers en wat u er zelf allemaal aan kunt veranderen maken het onmogelijk u garanties te geven. Op het moment dat je PictoWord installeert kunnen we ook geen geld terug garantie geven. Het aankoop bedrag is slechts een vergoeding voor de minimale kosten die we al moeten maken. Wij gaan er vanuit dat je hiervoor begrip hebt.

Aanvullende wensen

Om gemakkelijk met pictotaal te kunnen werken zijn computerprogramma's de aangewezen
hulpmiddelen. Een goed programma kan de keuze van de picto's vergemakkelijken en het
gemak en de snelheid waarmee een picto-document gemaakt kan worden aanzienlijk
vergroten.
De Mgr. Bekkersschool heeft een uitgebreide bibliotheek aan pictogrammen voor het
dagelijks gebruik samengesteld. Daarnaast is er nu het programma picto-word waarmee op
betrekkelijk eenvoudige wijze binnen Microsoft Word® een document in pictotaal kan
worden gemaakt.

Computer crash.. Pictoword kwijt?

Als een nieuwe klant met de inloggegevens de download heeft gedaan staat het Pictoword.exe installatieprogramma op de vaste schijf van de klant. Daarna is het een kwestie van dubbelklikken op dit installatieprogramma waarmee de feitelijke installatie van PictoWord van start gaat.
Het oorspronkelijk verstrekte installatieprogramma blijft onaangetast, dus is bij calamiteiten opnieuw te gebruiken (vervanging computer of vaste schijf, herinstallatie etc.).
Indien dit installatieprogramma bewaard wordt op een externe vaste schijf, CD of DVD dan kan dat altijd opnieuw gebruikt worden, maar alleen waarvoor het is aangeschaft.
Van dit installatieprogramma een kopie maken of herinstallatie van PictoWord is dan ook alleen voor de geregistreerde gebruikers toegestaan.

Klik nu op Vraag & Antwoord