Handleiding

 

Is beschikbaar nadat u PictoWord op uw systeem heeft geïnstalleerd

Bij de installatie worden behalve het programma ook de (oude) handleiding, en de (oude) woordenboeken en woordenlijsten op uw computer geïnstalleerd.
Kijk daarvoor in het start menu onder alle programma's - pictoword.

De handleiding en de woordenlijsten kunnen met Adobe Reader worden bekeken en eventueel worden afgedrukt. Deze handleiding bevat op ongeveer 25 pagina's

Pictoword is niet essentieel gewijzigd, er zijn alleen enkele bugs verwijderd en het programma is aangepast voor de laatste office versies, dus in zoverre is de handleiding over de werking van Pictoword nog steeds actueel.

Woordenboek of woordenlijst

In het woordenboek staat behalve de picto's ook aangegeven in welke categorieën een picto is ingedeeld.
Het woordenboek bevat 96 paginas, in de "kleine versie" worden 4 bladzijden verkleind op een kantje gezet dus de kleine versie bevat 24 pagina's. In de woordenlijst staan alleen de picto's, alfabetisch gerangschikt. de woordenlijst bevar ruim 22 bladzijden. In de "kleine versie" van de woordenlijst worden 2 bladzijden op een kantje gezet dus de kleine versie van de woordenlijst bevat 11 pagina's
In de map "C:\pictoword\handleiding\woordenboek" vindt u ook nog een nieuwe lijst met alle aanvullingen op de oude woordenboeken en woordenlijsten, namelijk het bestand: "Toegevoegde woorden.pdf"

Indien u niet beschikt over Adobe Reader kunt u deze gratis downloaden op:
www.adobe.nl/products/acrobat/readstep2.html

Belangrijk advies:

Vrijwel alle probleem-meldingen waren er niet geweest als gebruiker vooraf de product informatie op de site goed gelezen had. De geregistreerde PictoWord gebruiker kan na inloggen (rechtsboven) de gebruikers- en helpdesk informatie raadplegen.