Hoe te bestellen

 

Let op! PictoWord werkt niet op ieder computer systeem.

Heeft u eerst de diverse onderwerpen gelezen en vooraf uw systeem gecontroleerd op de juiste systeem specificaties, noodzakelijk voor een probleemloos gebruik van PictoWord? Nee, klik dan nu op Voorwaarden lees alles zorgvuldig en voer de PictoDetect test uit.

Het lage aankoop bedrag voor de PictoWord licentie biedt ons geen mogelijkheden om aan de gebruiker aanvullende support en service en garanties te verlenen.

Als PictoWord, ondanks dat er voldaan is aan alle genoemde voorwaarden, toch niet naar behoren op een computer werkt, is dat een probleem voor de gebruiker.
Dit zou bijvoorbeeld kunnen worden veroorzaakt door onvolledige of 64 bits installatie van Word of Office of door virussen of andere malware, of door te zware bescherming van Anti Virus Software die het uitvoeren van de macro's binnen Word verhindert.
Wij hebben daarom geen enkele aansprakelijkheid voor de juiste werking van het programma op uw computer, noch hebben we ooit enige verplichting om welk bedrag dan ook te restitueren.

Uitsluitend via Internet te bestellen voor € 19,= per gebruikerslicentie.

  • Nadat u de gegevens naar ons hebt verstuurd via het bestelformulier, ontvangt u een eMailbericht waarin u de bestelling nog eens dient te bevestigen. Dit ter voorkoming van misbruik.
  • Nadat het bedrag van € 19,= op onze rekening NL92 RABO 0310518679 t.n.v. SSOE Inz. MBS Eindhoven is bijgeschreven ontvangt u per eMail een bevestiging, tevens factuur met uw persoonlijke inlog gegevens, waarmee u zich via de menu keuze Inloggen als PictoWord licentiehouder aanmelden.
  • Vervolgens kunt u de PictoWord applicatie downloaden en installeren op uw eigen computer.
  • De SSEO / MBS is als schoolinstelling vrijgesteld van BTW. Op de PictoWord licentie is dan ook geen BTW van toepassing.
  • Tijdens schoolvakanties kan het zijn dat uw bestelling later wordt verwerkt, namens de vrijwilligers vragen wij hiervoor uw begrip.

Afhandeling van bestellingen

  • Betalingen via bankoverschrijving worden eerst na controle door de administratie geactiveerd, waarbij u per mail een bericht ontvangt met de inlog-gegevens waarmee u de PictoWord licentie kunt installeren en activeren.
  • LET OP! TIJDENS DE (SCHOOL)VAKANTIES IS ER GEEN ADMINISTRATIE AANWEZIG.

Zelf geen (snel) internet?

  • Het installatie-bestand is ca. 16 MB groot dus het binnen halen via een inbelmodemverbinding is niet voordelig.
  • Vraag dan iemand het voor u te doen die wel een snelle verbinding met internet heeft en plaats het ontvangen internetbestand op uw eigen computer. En pas daarna start u met de feitelijke installatie van PictoWord.

Nieuwe versies

  • Die worden per eMail aangekondigd met instructie aan de bestaande klanten (accounts) en zijn via deze website te installeren.

Klik nu op Algemene Bepalingen